Sherbime

Lajmerim i mjekut per vertetimin e vdekjes.
Pregatitje (larje, veshje, trukim) e te ndjerit.
Vendosje ne arkivol.
Rregullim i dhomes se te ndjerit per pritje.
Pajisja e dhomes se burrave me karrige, mbajtese dhe tavlla.
Pregatitje e fotove per shpalljen e lajmerimeve.
Pregatitje e lajmerimeve.
Vendosja e lajmerimeve.
Ruajtje me minimorg portable.
Pagesa e sherbimeve ne varreza dhe leja e varrimit.
Mbajtje arkivoli me personel.
Transporti me autofuneral.
Transporti me autobus.
Pregatitje e dokumentacionit te çrregjistrimit dhe rimbursimit.
Çrregjistrim ne gjendjen civile.
Ndjekje e ndertimit te varrit provizor.
Riatdhesimin nga cdo vend Europian.
Lista e artikujve te nevojshem per ceremonine.
Arkivoli
Mbulesa speciale
Guverta te ndryshme
Rregullim me lule natyrale
Kurora artificial
Kurora natyrale
Buqeta me lule
Vazo te vogla me lule per ne varreza
Shirita zije

MBI TE GJITHA

    Kur vdekja ndodh ne shtepi duhet lajmeruar mjeku i familjes i cili ben ekspertizen dhe verteton vdekjen.Agjensia funerale e familjes mund t'ju ndihmoje per njoftimin e shpejte te mjekut.

"Lucius Annaeus Seneca"

Dita se ciles i druhemi si e fundit,ne fakt eshte ditelindja e perjetesise!